Ideje váltani! De hogyan?

2021.05.31

Érezted már úgy, hogy bármennyire is szeretnéd megváltoztatni az életed mégsem sikerül? Vagy hogy életed bizonyos területein mindig ugyanaz a végkimenetele az egyes szituációknak? Pedig már eldöntötted, hogy most másképp lesz, de végül ugyanott tartasz, ahonnan elindultál. Az idő csak telik, és nem oldódik meg a problémád. Aztán a kezdeti önbizalmad és lelkesedésed a sikerélmények hiányában elapad és nem jutottál semmire a megoldásban.

Legyen szó magánéletről, vagy testi szinten jelentkező problémákról, nem érdemled meg, hogy boldogtalan legyél, vagy ne érezd jól magad, ne érezd teljesnek magad. Viszont azt a pici darabkát, ami hiányzik a kirakósból, bár egyszerűnek tűnik, sokszor segítség nélkül nem találod meg. Ez a hiányzó részlet pedig az új nézőpont. Én abban hiszek, hogy amikor nem tudunk valamit megoldani az életünkben, amikor belekerültünk egy ördögi körbe, akkor ez azért van, mert még nem látunk rá egy fontos tényezőre, aminek a megértése meghozza a vágyott felszabadulást.

Az ezt létrehozó folyamatot nevezem nézőpontváltásnak, hiszen kizökkenek azokból a meggyőződésekből, amelyek addig meghatározták a tetteimet, gondolataimat, érzéseimet és egy másik szemszögből is szemügyre vehetem önmagam. Ebben a folyamatban nagy szerepet kap egy általam alkalmazott módszer. Ez a stresszoldás, amelyet kineziológiai gyakorlatokkal végzünk és amelyek feloldják azokat a berögzült mintákat, negatív hiedelmeket, amelyek addig programozták az életünket és ami miatt nem tudtunk továbblépni.

A nézőpontunk megváltoztatása általában egy felismeréssel indul, amivel nem biztos, hogy tudunk mit kezdeni. Ezt követi a megértés, amikor megválaszolhatjuk a miérteket, enélkül nem jöhet létre a végső változás sem. Talán a legfontosabb kérdés ebben az egészben, hogy tudunk-e mit kezdeni a felismeréseinkkel.

Én azt látom, hogy nagyon nehéz egyedül boldogulni ebben a folyamatban. Éppen ezért fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy azoknak, akik nehézségekkel küzdenek, ne csak alkalmankénti stresszoldással segítsem az útját, hanem legyen egy lehetőség, amely szorosabb együttműködést kínál ezáltal lehetővé téve egy intenzív változást.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Hogyan épül fel ez a nézőpontváltó program, amit összeállítottam Nektek?

Az intenzív nézőpontváltás csomag 4 konzultációt tartalmaz:

1. Anamnézis-felvétel, azaz a probléma leírása és a feltárása annak, hogy milyen akadályokkal küzdesz és megfogalmazunk egy célt, egy vágyott állapotot.

2. Stresszoldás - a felírt probléma mögött meghúzódó berögződések átprogramozása.

3. Aromaterápiás tanácsadás doTerra illóolajokkal, melynek során megmutatom, hogy mely esszenciák tudnak akár testileg, akár lelkileg segíteni ebben a folyamatban.

4. Stresszoldás ismét - a folyamatban felmerült további tényezők megértéséhez, amely megteremti a nézőpontváltáshoz szükséges "tiszta lapot".

Mi takar még ez a program? Mitől más mintha csak szimplán eljárnál tanácsadásra?

A 4 alkalmas program személyre szabott időintervallum alatt zajlik, hiszen mindenki máshogy éli meg ezeket a folyamatokat, van, akinek több idő kell (de jellemzően 6-8 hét). A munkám során sokszor tapasztalom, hogy a konzultáció után még felmerülnek kérdések vagy a kellemetlen felismerések hatására alábbhagy a motivációd, éppen ezért ez a program tartalmazza a szakmai felügyeletemet is, tehát ezalatt a pár hét alatt folyamatosan monitorozom majd az önmunkátokat és ha szükséges, akkor beiktatunk plusz feladatokat vagy gyakorlatokat, amiket el tudsz végezni önállóan. Ez nem azt jelenti, hogy állandóan zaklatlak majd, és azt sem, hogy átveszem a felelősséget, hanem, hogy néhányszor felhívlak majd vagy üzenetben egyeztetjük, hogy haladsz.

A 4 alkalmas intenzív nézőpontváltó program értéke: 38.500. Ft., azonban június 30-ig bevezető áron, jelentős kedvezménnyel igényelheted: 29.500. Ft-ért!!!

Ne szalaszd el a lehetőséget, kérj időpontot!