BELSŐ GYERMEK MŰHELY – ONLINE WORKSHOP

2020.12.01

Ezúttal egy intenzív megélésekkel és felismerésekkel teli workshop-ra invitállak a belső gyermek világába, ahol igazán különleges módon kerülhetsz közelebbi kapcsolatba önmagaddal. Felnőttként gyakran elfelejtjük a mélyen, bennünk élő játékos, kreatív, önfeledt, szeretetreméltó csodagyermeket, akik egykor voltunk. Pedig az önismeret és az önmagunkkal való jó kapcsolat, a megfelelő önbecsülés alapköve, hogy képesek legyünk kialakítani egy pozitív belső párbeszédet azzal a legbensőbb valónkkal, amely megsúgja mire is vágyunk és kik is szeretnénk lenni valójában. Ahhoz, hogy újból rátaláljunk a belső gyermekünkre fontos megismernünk a működését és hogy milyen formákban képes tudtunkra adni létezését, amikor nem halljuk már a kis belső hangunkat. A workshop nem csak azoknak szolgál hasznos ismeretekkel, akik önmagukat szeretnék megérteni, hanem azoknak is, akiknek már van gyermeke, hiszen az ő működésük is érthetőbbé válik. Az online programon lesz szó az anya-gyermek kötődés fontosságáról, az érzelmi érettségről, a sérült belső gyermek védelmi stratégiáiról és ehhez kapcsolódó tippeket és egyénileg végezhető gyakorlatokat is megosztok majd a személyes tapasztalataimmal együtt.

Az esemény online kerül megrendezésre egy erre a célra kialakított zárt, privát facebook csoportban (élőben) 2020. DECEMBER 12-ÉN, szombaton 10:00 és 15:00 között, de a workshop teljes anyaga még 1 hétig elérhető, visszanézhető lesz.

Részvételi díj: 10.000. Ft/fő

A részvételi díj banki átutalással fizetendő. Az előadás napjáig mindenki megkapja a hozzáférést az online felülethez, ahol a workshop zajlik majd.

Jelentkezési határidő: 2020. dec. 11. (péntek) 12:00

A létszám korlátozott!

Szeretettel várlak!

Bővebb infó és jelentkezés: