Kapcsolódj a benned élő gyermekhez! - ONLINE ELŐADÁSSOROZAT

2020.10.31

Egy ideje már dédelgetem az ötletet, hogy az általam oly nagyon kedvelt belső gyermek témát részletesebben bemutassam nektek. Ezért novemberben egy 5 alkalmas ismeretterjesztő előadássorozatot tartok, melyben különböző nézőpontokból világítok rá, hogy pontosan mit is takar a belső gyermek és miért olyan fontos, hogy ne temessük el mélyen magunkba ezt az énünket. Arról is szó lesz, hogy milyen formákban képes megmutatni magát a bennünk élő sérült gyermek, és hogy hogyan hallhatjuk meg a segélykiáltásait. Minden előadást gyakorlati tippekkel, önállóan végezhető feladatokkal fogok zárni, hogy elő tudjátok csalogatni a saját belső csodagyermeketeket. Az utolsó napra pedig egy vezetett meditációval is készülök.

Amikor a bennünk élő gyermekhez szólunk, először nem mindig halljuk meg a válaszát, hisz oly mélyre temettük magunkban. De ha megértjük, miért veszítettük el a kapcsolatot legbensőbb, igazi valónkkal, akkor könnyebbé válik megteremteni azt a pozitív belső párbeszédet, amellyel ismét meghalljuk valódi vágyaink hangját. A cél, hogy közelebb kerüljünk ehhez a szeretetteljes, elfogadó, bensőséges módjához az önmagunkhoz való kapcsolódásunkban.

Az 5 nap alatt minden nap egy kb. 1 órás bejelentkezésben beszélek arról, hogy milyen hatással van életünkre az anya-gyermek kötődés, hogyan építjük ki magunk köré a védelmi rendszerünket és hogy miért távolodunk el lényegi valónktól mire felnövünk. 

Az esemény online kerül megrendezésre egy erre a célra kialakított zárt, privát facebook csoportban 2020. november 15. és november 19. között, azonban az előadások még 2 hétig visszanézhetőek lesznek.

Részvételi díj: 6500 Ft./fő

A részvételi díj banki átutalással fizetendő. Az előadás napjáig mindenki megkapja a hozzáférést az online felülethez, ahol az előadások zajlanak majd. A létszám korlátozott!

További info, jelentkezés: lelekpiszkalo@gmail.com
Facebook esemény

Szeretettel várlak! 
Makra Noémi