MEGÚJULÁS MENTORPROGRAM

Első lépés az új éned felé

Érezted már úgy, hogy bármennyire is szeretnéd megváltoztatni az életed mégsem sikerül? Hogy bizonyos szituációkban régóta ugyanazokat a köröket futod? Már eldöntötted, hogy most másképp lesz, de végül ugyanott tartasz, ahonnan elindultál? Az idő csak telik, és nem oldódik meg a problémád. Aztán a kezdeti önbizalmad és lelkesedésed a sikerélmények hiányában elapad és nem jutottál semmire a megoldásban?

Legyen szó magánéletről, vagy testi szinten jelentkező problémákról, nem érdemled meg, hogy boldogtalan legyél, vagy, hogy ne érezd teljesnek magad. Viszont azt a pici darabkát, ami hiányzik a kirakósból, bár egyszerűnek tűnik, sokszor segítség nélkül nem találod meg. Hiába olvasod az önfejlesztő könyveket, hiába döntöd el, hogy tudatos munkával megváltozol még sem megy és nem érted, hol az a pont ahol elveszted az irányítást a reakciód felett. Ez a hiányzó részlet az amiben a mentorprogram a segítségedre lehet: a mélyebb megértésben, és az új szemléletmódod kialakításában.

Ezt a folyamatot nevezem nézőpontváltásnak, hiszen kizökkensz azokból a meggyőződésekből, amelyek addig meghatározták a tetteidet, gondolataidat, érzéseidet, így egy másik szemszögből is szemügyre veheted önmagadat. Ebben a folyamatban nagy szerepet kap egy általam alkalmazott módszer a stresszoldás, amelyet kineziológiai gyakorlatokkal végzünk és amelyek feloldják azokat a berögzült mintákat, negatív hiedelmeket, amelyek addig programozták az életedet és amik miatt nem tudsz továbblépni.

Szakemberként azt látom, hogy nagyon nehéz -sőt talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy lehetetlen - egyedül véghez vinni lényegi változást. Éppen ezért fogalmazódott meg bennem, hogy azokat akik nehézségekkel küzdenek, ne csak alkalmankénti stresszoldással segítsem az útjukon, hanem legyen egy lehetőség, amely szorosabb, mélyebb így eredményesebb együttműködést és fejlődést kínál.

Mit jelent a gyakorlatban a mentorprogram?

Ez egy személyre szabott konzultációs csomag, aktív és intenzív együttműködéssel fűszerezve.

Fókuszban a blokkokat, elakadásokat okozó érzelmi stresszek vannak, így kezdetben a kineziológiai stresszoldás eszközeivel fogunk dolgozni. A sejtmemória szintjén oldjuk az elavult negatív programokat, hogy azok helyét pozitív hitrendszerek vegyék át. Ezek a stresszoldások alapozzák meg a hosszútávú fejlődést és olyan összefüggéseket ismerhetünk fel, amelyek alapjaiban változtatják meg a hozzáállásodat és az eddigi elképzeléseidet az életedről és a problémáidról.

Ha kell, tovább megyünk és megnézzük az életedre ható transzgenerációs blokkokat, láthatóvá tesszük a családrendszeredet érintő nehézségek gyökerét és annak lehetséges következményeit a te generációdra.

Nem hagylak egyedül a felismeréseiddel és a kérdéseiddel sem! Az együttműködésünk alatt tovább mélyítjük a stresszoldások pozitív programjait. Számos személyre szabható, egyszerű, és könnyen elsajátítható önfejlesztő módszert adok a kezedbe, melynek célja:

  • pozitív belső párbeszéded kialakítása
  • elnyomott énrészeid kibontakoztatása, önbizalomnövelés
  • a rád ható nagyobb összefüggések megértése (családi hatások)
  • spirituális nyitás és fejlődés, stabil kiegyensúlyozottság, magas rezgésszint
  • hétköznapi tudatosság kialakítása ásványokkal, illóolajokkal, meditációs és vizualizációs gyakorlatokkal

Mi a mentorprogram esszenciája?

Az i-re az teszi fel a pontot, hogy az együttműködésünk alatt kapcsolatban leszünk online formában, tehát monitorozom az önmunkádat és ha szükséges, akkor javaslok plusz feladatokat, gyakorlatokat amiket el tudsz végezni önállóan. 

Bővebb információt a szolgáltatások menüben találsz arról, hogy mennyibe kerül és milyen élethelyzetekben segíthetnek az általam alkalmazott módszerek. Természetesen azt is vedd figyelembe, hogy ez egy személyre szabott szolgáltatás, így a te igényeidnek megfelelően alakul. A menetrendet mindig megbeszéljük mielőtt belekezdünk a programba, hiszen fontos, hogy időben és energiában mi az amit vállalni tudsz.

Ne félj segítséget kérni, keress bátran és vágjunk bele!

Tudom, még millió kérdésed van, de ne habozz feltenni! Töltsd ki a lenti űrlapot és kérj bővebb információt a mentorprogramról!